İSTANBUL / ÜMRANİYE - Nihat Sami Banarlı Ortaokulu

Nis

7D Sınıfı öğrencileri ve velileri birlikte  kanser farkındalığını artırma çalışması yaptılar.

Kanser hastalığını broşürlerle anlattılar.

Kanser haftasını anlatan panolar hazırladılar.

7D Sınıfı olarak topladıkları para bağışını NSB adına LÖSEV’e bağışladılar.

Kanserle mücadele eden savaşçılarımıza umut olması için saç bağışında bulundular.

LÖSEV yetkilisi, gönüllüsü İpek Hanım okulumuza gelerek bilinçlendirme çalışması yaptı.

“Yaşama El Ver” diyerek çocuklarımız için de eğlenceli ve rengarenk boyama çalışması yaptılar.

7D Sınıf öğretmeni Ahmet Şahan’a, öğrencilerine ve velilerine teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

1.Tüm okulda okuma etkinliği,

2.Pano hazırlanması

3.Sınıfların gezilerek, Kütüphaler haftası sunumu yapılması.

Mrt

Yaşlılar Haftası sebebiyle büyükanne ve büyükbabaları okulumuzda misafir ettik. Öğretmenimiz Ayça İMAMOĞLU ve öğrencilerine bu güzel anı için teşekkür ederiz. Davetimize kulak verip misafir olan büyüklerimize de çok teşekkür ederiz. Sağlık, sıhhat, afiyet içinde nice güzel yıllar dileriz.

Mrt

"Su Hayattır" Projesini yürüten Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Berrin ULUSOY liderliğinde öğrencilerimiz tüm sınıflarda bilinçlendirme ve suyu tasarruflu kullanmaya davet noktasında sunum yaptılar. SU HAYATTIR, ONA İYİ BAK!

Mrt

Ekşi mayalı ekmek yapımı etkinliğimizi sunumlarıyla ve emekleriyle zenginleştiren Yaşam Dostu Gıda Grubundan Nezih Gençler ve Hülya Gören'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübünün Çevre ve Kültür Vakfı İşbirliği İle gerçekleştirdiği Doğadan İlhamla Biyomimikri etkinliği ile öğrencilerimizin çevre farkındalıklarının arttırılması amaçlandı. 7.Sınıf öğrencilerimizin yoğun ilgi ve beğenileriyle etkinlik sürecinde doğadan ilhamla üretilen araç gereçlerin neler olduğu hakkında bilgi alış verişinde bulunulması öğrencilerimizin sorgulama becerilerinin gelişimi üzerinde hayli etkili oldu. Çevre ve Kültür Vakfı'na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Büşra Şenocak liderliğinde Romanya Suceava kentinde Lon Creanga okulunda Erasmus akreditasyon öğrenci hareketliliği gerçekleştiren öğrencilerimiz 18 Mart'ı andılar  ve anlattılar.